Tehnologii folosite

UTILAJE

Pachet Plat

Tehnologii folosite

Construirea devine o chestiune de zile, în loc de luni. Și acesta nu este singurul avantaj. Contractorul autorizat poate amplasa structura pe cont propriu, respectând planurile și normele de montaj furnizate. Tehnologia pentru EvoBuild se bazează pe software de design. Planurile de construcție furnizate sunt convertite în software-ul nostrum de unde rezultă un proiect 3D care este transmis laminoarelor, iar aceste utilaje construiesc structura de la A la Z.

EvoBuild lucrează doar cu parteneri și contractori autorizați fiind extrem de important pentru noi ca montajul pe șantier să se efectueze în conformitate cu normele de montaj și siguranță indicate. Acestea sunt descrise în cadrul EvoBuild și sunt respectate de contractorii autorizați.

EvoBuild oferă asistență din prima zi de montaj, vizează o interacțiune optimă cu partenerii și cu contractorii săi. Această modalitate de lucru asigură o soluție completă, astfel încât toate dorințele clientului să poată fi îndeplinite.

Biroul de design, consultându-se cu arhitectul și/sau contractorul, va converti și apoi implementa toate informațiile necesare în software-ul CAD ScottSteel EU. Acest software ținand cont de toți parametri introduși, de la stabilitate la rezistența la sarcină, deschiderile de uși și ferestre, până la orificii pentru tubulatură.


UTILAJE

În baza instrucțiunilor generate de software, laminoarele produc profilurile, respectiv componentele structurii.


Acest proces automatizat asigură dimensionarea corectă, determinată și ea în software. Profilurile sunt tăiate cu grijă la milimetru, și sunt prevăzute toate orificiile necesare, astfel încât fabricarea și amplasarea să poată decurge simplu și atent.

Tip de oțel folosit de EvoBuild:

Folosim materia prima de la colaboratorii nostrii din Austria, firma Voestalpine. Divizia Voestalpine se concentrează pe materiale de înaltă performanță, oțeluri și aliaje speciale pentru aplicații cu o componentă tehnologică puternică. Voestalpine se regăsește și în numeroase produse cum ar fi cea mai recentă generație Airbus, Atomium din Bruxelles, Stadionul Wembley din Londra sau Burj Dubai, cea mai înaltă clădire din lume.

Tipul de profil folosit de societatea noastră este : 9-35 cm cu tabla S350-Z275, cu grosimi de la 1 pana la 3.5 mm.

După ce profilele sunt uzinate de laminoare, acestea sunt asamblate în structuri prefabricate. Laminoarele scot toate profilurile direct de lungimea potrivită. Pe una din părți se pansonate orificii pentru canalele de fixare pentru tubulatură electrică și sanitară, astfel, țevile se pot insera în structură fără probleme.


Pe cealaltă parte, laminoarele prevăd orificii pentru nituri și/sau nituri goale, și le indentează în oțel acolo unde trebuie să se îmbine diferitele profiluri. Profilurile pentru acoperiș și pereți sunt conectate prin nituri pline și/sau dibluri, în funcție de metoda inginerească.
Profilurile de armături sunt unite cu ajutorul niturilor, distanțierelor și piulițelor. Toate materialele de racord sunt aprobate conform normelor DIN și sunt furnizate de fabricanți autorizați.

Aceste structuri prefabricate sunt transportate ulterior pe șantier “gata fabricate”.

Pachet Plat

EvoBuild oferă și posibilitatea de a livra pe șantier structura în “pachet plat”.

Acest lucru presupune că profilurile turnate sunt ambalate imediat după producere, iar ulterior asamblate pe șantier. Se va livra în plus o schiță de asamblare acordându-se permanent sprijin tehnic pentru părțile mai dificile. În plus, puteți conta oricând pe experiența și cunoștințele tehnice ale EvoBuild, de la schița detaliilor până la sprijin pe șantier.

Această metodă “pachet plat” oferă soluția pentru cazul în care unele holuri sunt prea mici pentru pereții prefabricați.