Povestea mea

Mă numesc Mihai Tache, sunt anteprenor, soț și tată a trei băieți minunați. Povestea mea în domeniul construcțiilor a început în anul 1995 după încheierea stagiului militar. Am activat în domeniul învelitorilor de case (tinichigiu), meserie preluată de la bunicul și de la tatăl meu.

În 1997 am plecat în Spania, unde am avut șansa ca în 1999 să activez într-o companie cu oameni minunați, de unde am învățat să citesc planurile, să trasez și să dau cotele unui șantier, ca mai tarziu să fiu avansat în funcția de șef de șantier și apoi manager de proiect .

Într-un interval de doi ani de la momentul intrări mele în acea companie, m-am întâlnit cu funcția de anteprenor, am instituit prima mea companie în domeniul construcțiilor rezidențiale “ Construcciones Baltac SL “ , în Madrid , continuând activitatea de antreprenor general, al unor zone rezidențiale ce cuprindeau între 10-20 de case, perioadă în care visam să cresc foarte mult afacerea.

După realizarea unui ansamblu de 9 case în Cabanas de la Sierra, dezvoltatorul nu și-a mai respectat clauzele contractuale, lucru care a avut un impact mare asupra evoluției mele și a trebuit să mă întorc în România. Dar cum tot răul spre bine…

Din 2005 și până în prezent activez în domeniul construcțiilor în zona București – Ilfov, dar și în alte regiuni ale țării, construind în: Craiova, Pitești, Focșani, Câmpina, Ploiești, Roșiori de Vede, Iași… un domeniu pe care-l iubesc și în care mereu mi-am dorit să devin din ce în ce mai bun. Pe parcursul evoluției mele am făcut și foarte multe greșeli care m-au făcut să caut soluții care să mă scoată din impas și să nu mai trec prin experiențe neplăcute .

În anul 2013 am descoperit sistemul constructiv Steel Frame, sistemul de ultimă tehnologie, inovator, care oferă posibilitatea de a realiza o casă de buget și până la o casă pasivă . Am achiziționat un echipament de la un mare producător din New Zeeland, după care a urmat obținerea tuturor certificărilor de calitate de producție în fabrică, urmat de montarea structurilor realizate în șantier. În permanență am încercat să oferim materiale și sisteme de top, importând materiale, MGO board, fibrociment, izolații cu spumă poliuretanică și multe altele.

În 2018 am înțeles că pentru a reuși și a avea succes, trebuia să schimb mentalitatea mea de tehnician în mentalitate de anteprenor. După cei 21 de ani de activitate în domeniul construcțiilor, cu care mă mândresc enorm, construind în toate sistemele existente până la acest moment, zidării, beton, lemn, clădiri, monolit cu cofraje de polistiren și construcții metalice, analizând bine relațiile dintre societetea mea și clienții cu care am venit în contact, am reușit să descopăr lucrurile prioritare și semnificative prin care să reusim ( eu și echipa mea ) să-ți oferim ție , clientului , satisfacția și liniștea de a-ți construi o casă și de a avea bucurii în urma exploatării acesteia . Am învățat cum să-ți fim aproape de la prima întâlnire și până la înțelegerea totală a procesul de exploatare al imobilului.

Anul 2019 , a fost anul de succes în care am reușit să ne mărim foarte mult portofoliul de clienți multumiți, care au primit exact ce li s-a promis, oferindu-le siguranța unui parteneriat de succes prin care să avem un profit corect la un preț excelent pentru tine, CLIENTUL.

Alătură-te nouă pe drumul spre reușită bazându-ne pe cunoștințele fondate, pe anii de studiu și experiența practică, confirmate de rezultate remarcabile de până acum și lasă-ne să îți demonstrăm ceea ce știm să facem!