PREZENTARE 3D

SOFTWARE

Citește despre Design

Biroul de design, consultându-se cu arhitectul și/sau contractorul, va converti și apoi implementa toate informațiile necesare în software-ul CAD ScottSteel EU. Acest software ține cont de toți parametri introduși, de la stabilitate la rezistența la sarcină, deschiderile de uși și ferestre, până la orificii pentru tubulatură.

După implementarea în CAD se face o verificare finală, și apoi sunt folosite laminoare, pentru fabricarea cadrelor. Indiferent dacă este vorba de o clădire de birouri, un apartament, o locuință, o casă lângă piscină sau un garaj, pentru software nu contează, posibilitățile sunt nelimitate.

Citește despre Inginerie

Întregul proiect este calculat pe baza SCIA Engineer, conform Eurocodes – Anexele Naționale (NBN EN). Orice formă structura de sarcină posibilă este calculată pentru structură, și de aici rezultă testele de capacitate și stabilitate. Fiecare componentă a construcției, de la grinzile laminate la cald până la grinzile pe cadru de oțel, pot fi testate individual, astfel încât arhitectul să poată solicita în orice moment calculele.

 

UITLAJE

Utilaje

În baza instrucțiunilor generate de software, laminoarele produc profilurile, respectiv componentele structurii. Grație diferitelor tipuri de laminoare, Evo Build oferă patru profiluri diferite:

  • profilul de 63mm
  • profilul de 90mm
  • profilul de 140mm
  • profilul de armptură de 40mm

Acest proces automatizat asigură dimensionarea corectă, determinată și ea în software. Profilurile sunt tăiate cu grijă la milimetru, și sunt prevăzute toate orificiile necesare, astfel încât fabricarea și amplasarea să poată decurge simplu și atent.

 

TIPUL DE OȚEL

Tipul de oțel folosite de Evo Build

Laminoarele noastre ne permit să lucrăm cu diferite tipuri de oțel. Folosim în permanență Magnelis. Pot fi procesate și metale non-feroase.

Magnelis  este o căptușeală specială pentru oțel care oferă cea mai bună rezistență la coroziune și este rezistentă la medii foarte agresive, datorită compoziției sale chimice unice.

Căptușeala conține 3,5% aluminiu, 3% magneziu și 93,5% zinc. Testele au indicat că Magnelis  de la ArcelorMittal obține scoruri mai bune decât alte produse aflate pe piață în prezent. 

PROFILURI

Profiluri pe care le folosim

Structura Evo Build utilizează patru tipuri diferite de profiluri, dintre care trei tipuri de profiluri cu lățime diferită, și un profil de armătură:

  1. Lățimea profilului 90mm:

Acesta este un tip standard, utilizat pentru producerea de pereți pentru locuințe, clădiri de apartamente, clădiri de birouri, case de vacanță. Peretele are stabilitatea necesară pentru a susține pardoselile. Calculul integral de stabilitate pentru pereți se face de către serviciul nostru de studiu, care folosește un software patentat.

  1. Lățimea profilului 140mm:

Acesta este un tip folosit pentru pereți structurași cu înălțime de 4,00 m sau mai mult. Această lățime de profil este folosită de asemenea și pentru producerea de acoperișuri în pantă.

  1. Lățimea profilului 63mm:

Acesta este un tip multifuncțional folosit pentru fabricarea de pereți de umplere, pereți despărțitori neportanți, panouri pentru pereți. În afara fabricării acestor pereți, această lățime de profil este foarte adecvată pentru fabricarea de mobilier pe dimensiuni. Mese, canapele, rafturi… totul pe dimensiuni. Posibilitățile sunt infinite.

  1. Lățimea profilului 68mm (armătură):

Acest tip este folosit pentru podele și acoperișuri, și poate suporta suprasarcini.

Armătura cu lățimea profilului de 68 mm este o grindă pentru podea sau acoperiș, făcută pe dimensiuni. Înălțimea depinde de mai mulți factori. Aceștia sunt, printre alții, suprasarcina necesară, utilitățile și performanța energetică.

Distanța dintre grinzile de podea sau de acoperiș diferă și ea, în funcție de factorii anterior menționați. Distanța dintre elementele armăturii pentru o podea este de 400 mm. Pentru un acoperiș, este de 600 mm.

Grinzile au o înălțime standard de 300 mm. Această poate varia, și se stabilește prin consultare cu arhitectul și contractorul.

STRUCTURĂ

Prefabricate

După ce profilurile sunt turnate de laminoare, acestea sunt asamblate în structuri prefabricate. Laminoarele scot toate profilurile direct de lungimea potrivită. Pe una din părți se poansonate orificii pentru canalele de fixare pentru tubulatura electrică și sanitară. Astfel țevile se pot insera în structură fără probleme.

Pe cealaltă parte laminoarele prevăd orificii pentru nituri și/sau nituri goale, și le indentează în oțel acolo unde trebuie să se îmbine diferitele profiluri. Profilurile pentru acoperiș și pereți sunt conectate prin nituri pline și/sau dibluri, în funcție de metoda inginerească.

Profilurile de armături sunt unite cu ajutorul niturilor, distanțierelor și piulițelor. Toate materialele de racord sunt aprobate conform normelor DIN, și sunt furnizate de fabricanți autorizați.

Aceste structuri prefabricate sunt transportate ulterior pe șantier `gata fabricate`.

Pachet plat

Evo Build oferă și posibilitatea de a livra pe șantier structura în `pachet plat`.

Acest lucru presupune că profilurile turnate sunt ambalate imediat după producere și sunt asamblate ulterior pe șantier. Se va livra în plus o schiță de asamblare. Se acordă permanent sprijin tehnic pentru părțile mai dificile, și puteți conta oricând pe experiența și cunoștințele tehnice ale Evo Build, de la schița detaliilor până la sprijin pe șantier.

Această metodă `pachet plat` oferă soluția pentru cazul în care unele holuri sunt prea mici pentru pereții prefabricați.

Dacă încă nu ești lămurit te rugăm  ne contactezi și te putem ajută cu mai multe informații

Pagina de contact este AICI