Evo Build - Case pe structură metalică

Construim diverse constructii si case pe structura metalica (realizata din otel galvanizat ambutisat la rece),  in toate variantele constructive: case de locuit permanent, case de vacanta, case de gradina, cladiri de birouri, case modulare, pensiuni, cladiri agrozootehnice, case sociale, acoperisuri.

Oferim servicii complete, incepand de la proiecte pe structura metalica usoara, pana la finalizarea completa a lucrarii respective.

Cautam, in permanenta si promovam tehnologii inteligente pe care sa le folosim in realizarea lucrarilor de constructii. Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri cel mai inalt nivel al calitatii, inovatiei si bunului gust la preturi fara competitie.

De mai bine de 16 ani, personalul implicat al societatii noastre ofera calitate si seriozitate. Dorim sa oferim cele mai eficiente si calitative proiecte la timp, angajand si sustinand echipe flexibile si motivate. Am pornit cu pasi siguri si hotarati si vom continua la fel. Dorim sa evoluam, sa aducem in Romania concepte noi si sigure, la cele mai inalte standarde.

Personalul implicat in activitatile noastre are o experienta de peste 16 ani in contructii, realizand case, cladiri de birouri, pensiuni  si ansambluri rezidentiale. Am implementat in lucrarile si proiectele noastre calitatea spaniola cu ajutorul experientei dobandite in Spania si  materialelor folosite. Dorinta celor de la Moreno a fost sa vina cu un produs diferit fata de cele care se gasesc in acest moment pe piata romanesca: constructia blocurilor de apartamante in sistemul german AMVIC despre care se stie ca nu este un sistem foarte ieftin si ca are o calitate superioara. Are o rezistenta ridicata, astfel ca in cazul unui cutremur rezista pana la 8.5 grade pe scara Richter.

Cel mai nou proiect Rustic Rezident a fost realizat in vara anului trecut (2013) si cuprinde 160 de case in orasul Buftea, la doar 5 km distanta de Bucuresti.

Pentru a continua evolutia, Moreno Development , ofera solutii sigure si de viitor in domeniul constructiilor de case pe structura metalica realizate din otel galvanizat ambutisat la rece. Va invitam sa descoperiti din sectiunile acestui site toate avantajele si motivele de a construi o casa pe structura metalica.

Sistemul innovator de constructii pe structura metalica usoara (light steel framing), este singurul sistem aprobat si recunoscut in S.U.A. de catre International Conference of Building Officials (ICBO) si in Europa de catre CE. Productia profilelor este automata, procesul fiind controlat si supravegheat in permanenta. Precizia este milimetrica, asigurandu-se o imbinare perfecta intre profile, fiind excluse in totalitate erorile dimensionale.

Costul redus la constructiile pe structura metalica se datoreaza rapiditatii montajului structurii metalice si a peretilor aferenti, dar si din simplitatea sistemului constructiv.