Constructii pe Structura Metalica

Specialistul în cadre de oțel ușoare automatizate.

Firma dvs. activează în domeniul construcției de locuințe, apartamente, complexe industriale, Evo Build oferă soluția totală cu ajutorul structurilor de oțel ușoare. Construirea devine o chestiune de zile, în loc de luni. Și acesta nu este singurul avantaj. Contractorul autorizat poate amplasa structura pe cont propriu, respectând planurile și normele de montaj furnizate.

Tehnologia pentru Evo Build se bazează pe software de design. Planurile de construcție furnizate sunt convertite în software-ul nostru. Rezultă un proiect 3D care este transmis laminoarelor, iar aceste utilaje construiesc structura de la a la z.

 

Cadrele sunt realizate fără efectuarea de măsurători, rectificări sau găuri, și nici nu se pierd materiale în timpul acestui proces automatic. Aceasta este tehnologia de mâine. Ca furnizor, folosim exclusive oțel de calitate de top (Magnelis ® S350GD).

Evo Build lucrează doar cu parteneri și contractori autorizați. Este extrem de important pentru noi ca montajul pe șantier să se efectueze în conformitate cu normele de montaj și siguranță indicate. Acestea sunt descrise în cadrul Evo Build și sunt respectate de contractorii autorizați. Evo Build oferă asistență din prima zi de montaj, în cadrul colaborării cu un contractor.

Evo Build vizează o interacțiune optimă cu partenerii săi și cu contractorii autorizați. Această modalitate de lucru asigură o soluție totală, astfel încât toate dorințele clientului să poată fi îndeplinite.

Avantaje pentru contrator

  • mai ușor decât orice alt material de construcție – Șanse scăzute de necesitate de folosire a echipamentelor de elevare pe șantier. O singură persoană poate căra cu ușurință un perete de 5 metri;
  • metodă de construcție foarte rapidă, fără utilizarea de unelte și aparatură grel, în plus, construcția poate fi montată în price condiții meteo;
  • selecție ușoară – Nu este necesară sortarea sau organizarea pe șantier;
  • pereți și colțuri drepte;
  • stabilitate dimensională;
  • nu este necesară izolarea pantelor: armăturile superioare pot fi produse în pantă;
  • mai puține resturi și deșeuri (2% pentru oțel și 20% pentru lemn);
  • orientat spre mediul și cu o poziție ”verde”;
  • instalațiile de climatizare și alte module cu tubulatură adițională pot fi inserate în cadre și armături.

Tehnologie